CONSULTANCY

Finolia ondersteunt gemeenten bij het verbeteren van hun p&c-cyclus. Met consultancy en extra financiële denk- en uitvoeringskracht helpen we teams binnen lokale overheden om de volgende stap te zetten in planning & control. Dat doen we altijd met een aanpak op maat en oog voor de mens in het proces. Onze consultants hebben jarenlange ervaring in het financiële domein binnen overheidsinstanties.

WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN

VERANDERPROCESSEN

Ondersteuning, begeleiding, coaching en draagvlakcreatie bij het vernieuwen van de p&c-cyclus of herinrichting van de financiele organisatie.

RAPPORTAGES

Aan de slag met juiste management- en stuurinformatie. Overzichtelijk via dashboards en monitoren, voor betere sturing op doelrealisatie.

SCENARIOMANAGEMENT

Geef op basis van scenario's waardevolle adviezen en onderbouw op basis van scenario's strategische beslissingen in een politieke context.

GESPREKSCYCLUS

Begeleiding bij het inrichten van de gesprekscyclus, waarbij je met behulp van een gespreksmodel als business controller het juiste gesprek voert.

REKENINGSCHEMA

Ondersteuning bij de invoering van een nieuw rekeningschema, met behulp van een standaardmodel.

DOORLOOPTIJDEN

Verkort de doorlooptijd van de jaarrekening, begroting, kadernota en tussentijdse rapportages. Zodat er meer tijd over blijft voor advies, reflectie en innovatie.

Heb je vragen over onze consultancy-mogelijkheden? Ik vertel je graag meer!

Hilko de Boer

Oprichter Finolia

✉️ hilko@finolia.nl

📱  06-22493754

INTERIM FINANCIALS

Heb je voor korte of langere tijd behoefte aan ondersteuning van jouw financiële afdeling? Finolia ondersteunt je graag op interimbasis bij het veranderingstrajecten of het opnieuw inrichten van uw organisatiestructuur van Finance & Control, met eigentijdse functies, teams, rollen, verantwoordelijkheden, competenties en vaardigheden die nodig zijn voor jouw team van de toekomst. Op basis van jouw vraagstuk kijken we graag welke interim financial jou het beste kan ondersteunen. Finolia werkt samen met een netwerk van ervaren, deskundige en intrinsiek gemotiveerde financials.

HET KAN ALTIJD BETER!

Ga ook voor meer inzicht, grip, kwaliteit, efficiency en fun in planning & control

CONTACT OVER CONSULTANCY

Stel je vraag of maak een afspraak. We reageren (bijna) altijd binnen 3 werkdagen.