Gratis downloads

Webinar I 'Management Control Raamwerk'

Managament control raamwerk totaal webinar 1

In het webinar Management Control Raamwerk vertelt Hilko de Boer van Finolia je alles over het MCR. Wat is het? Kan een Management Control Raamwerk je helpen om doelen te realiseren? Ook komt er een prototype voorbij van een MCR. Een uitgebreide versie hiervan vindt je op het Finoliaportaal, Leernetwerk P&C.

Tijdsduur: 1 uur

Trainers:  Hilko de Boer

Prijs: Gratis

Webinar I 'Drie lijnen van control'

Afbeelding1

In het webinar ‘De drie lijnen van Control’ hoor je meer over de theorie rond het ‘three lines model’. De focus van dit webinar ligt op de tweede lijn. Hoe vul je deze rol in? Verandert er iets in het licht van de Rechtmatigheidsverantwoording? Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Tijdsduur: 1 uur

Trainers:  Hilko de Boer

Prijs: Gratis

Webinar I 'Innovatie in planning & control'

Innovatie

Er wordt steeds meer verwacht van jouw team Finance & Control. Tegelijkertijd draait de Planning & Control cyclus ‘gewoon’ door zoals altijd. In dit webinar vertellen Hilko de Boer en Rick Anderson hoe je digitalisering en efficiëntie kunt samenbrengen. Compactere producten, waarbij we weer terug gaan naar de bedoeling van planning en control. Zodat directie, management én financiën zich kan identificeren met planning en control!

Tijdsduur: 1 uur

Trainers: Rick Anderson & Hilko de Boer

Prijs: Gratis