Seminars, workshops en trainingen over Planning & Control

Vrijdag 13 maart 2020 I Rechtmatigheidsverantwoording: The Next Step

Interactieve bijeenkomst die je als gemeente helpt om de volgende stap te zetten op weg naar een rechmatigheidsverantwoording Wat wordt er van je verwacht en wat niet? Wat doen anderen al wel en wat juist nog even niet? In deze bijeenkomst is o.a. veel aandacht voor: visie op control, procesbeheersing en risicomanagement.

Locatie: Zwolle
Trainer: Robert 't Hart, Hilko de Boer
Prijs: € 199,-

Donderdag 26 maart 2020 I Veranderen van planning & control: inspiratie in één dag

Wil je weten hoe je de P&C-cyclus in jouw gemeente kan verbeteren? Dan geeft deze interactieve dag je volop handvatten. Aan de hand van twee praktijkcases doe je inspiratie op over bijvoorbeeld het verkorten van doorlooptijden, het terugbrengen van planning en control tot de kern, digitalisering van de P&C-cyclus en meer. Ook denk je na over wat er nodig is voor zo'n verandertraject in jouw gemeente.

Locatie: Nijkerk
Trainer: Rob de Jonge, Hilko de Boer
Prijs: € 399,-

Maandag 6 april 2020 I Training procesbeheersing

Na deze training begrijp je hoe interne controles op verschillende niveaus kunnen bijdragen aan een verbetering van de procesbeheersing. We staan stil bij de bedoeling van de verbijzonderde interne controle (voor wie doen we het nu allemaal?) en hoe je het verkoopt. Daarbij kijken we ook vooruit naar de rechtmatigheidsverantwoording die gemeenten vanaf 2021 moeten gaan afgeven. En gaan we in op de mogelijkheden van data-analyse, process mining en procesdoorlichtingen.

Locatie: Nijkerk
Trainer: Clemens Rutten
Prijs: € 399,-

Donderdag 14 mei 2020 I REINVENTING (THE) CONTROL(LER)

Het zijn mooie en uitdagende tijden voor controllers in het publieke domein. De gemeente verandert, het vak verandert, de vragen van je 'klanten' veranderen en nieuwe technologieen openen een wereld aan mogelijkheden om 'in control' te blijven. Wat betekent dat voor jou en hoe ga je daar optimaal mee om? Dat ontdek je tijdens deze inspirerende kennisdag voor én door controllers, die je ook nog eens 6 PE-punten oplevert.

Locatie: Nijkerk
Trainers: Oscar van Voskuilen en Hilko de Boer
Prijs: € 349,-

Vrijdag 29 mei 2020 I DE NIEUWE ROL VAN BUSINESS CONTROL

Er worden andere, nieuwe, vaardigheden verwacht van de financieel adviseur. Directie en management zijn op zoek naar een business partner die mee kan en wil denken met de problemen die zich nu en in de toekomst voor (gaan) doen. Is die rol van business controller wat voor jou? En wat vraagt dat van je? Daar gaat deze dag over!

Locatie: Nijkerk
Trainers: Tjerk Budding & Hilko de Boer
Prijs: € 399,-

Donderdag 11 juni I WAARDEREND AUDITEN

Zien collega’s jou ook als een politieagent die op zoek is naar problemen en risico's in de organisatie? En zijn ze daardoor terughoudend in wat ze je vertellen tijdens audits? Of merk je dat jouw aandachtspunten en adviezen maar moeizaam tot noodzakelijke proces- en kwaliteitsverbeteringen leiden? Dan gaat de workshop ‘Waarderend auditen’ je helpen!

Locatie: Nijkerk
Tijd: 9.00 - 13.00 uur
Trainers: Arjan van Vembde & Hilko de Boer
Prijs: € 299,-
* combivoordeeltickets beschikbaar als je ook 'Waarom begrijp jij mij niet' volgt

Donderdag 11 juni I WAAROM BEGRIJP JIJ MIJ NIET?

Je hebt het nog zo duidelijk uitgelegd. Maar toch doen je collega's iets anders. Krijg je ze niet mee. Herkenbaar? Deze training helpt je om effectiever te communiceren in het gemeentelijk domein. Je krijgt inzicht in je eigen communicatiestijl en leert hoe je inspeelt op verschillende andere voorkeursstijlen van communiceren.

Locatie: Nijkerk
Tijd: 13.00-16.00 uur
Trainers: Esther Koning
Prijs: € 299,-*
* combivoordeeltickets beschikbaar als je ook 'Waardend Auditen' volgt