Door de uitbraak van het coronavirus en de noodmaatregelen van het kabinet krijgen gemeenten nog meer verantwoordelijkheden. Dat levert meer dan 40 nieuwe risico's op. Welke zijn dat? Hoe ga je daarmee om? Hoe stuur je in deze tijden op kengetallen en krijg je stevig grip op de financiele positie van jouw gemeente in deze onzekere en snelveranderende tijden? Om kennis te delen en elkaar verder te helpen, organiseren Finolia en Naris regelmatig een corona-risico-uur. In dit interactieve, gratis webinar denken we samen met tientallen professionals uit verschillende gemeenten na over manieren om in control te blijven en komen best practices aan bod. Doe jij ook mee?

Je gaat naar de website van Naris. Daar kun je je aanmelden. 

Het eerstvolgende corona-risico-uur is op:

7 mei 2020

Bekijk eerdere edities van het webinar

De initiatiefnemers van het corona-risico-uur

Robert 't Hart

Eigenaar van Naris (GRC-software) en docent strategisch risicomanagement aan de Universiteit Twente, VU, NBA, VNG, SBO en de Rijksacademie

Hilko de Boer

Hilko is eigenaar van Finolia. Hij heeft een achtergrond als concerncontroller, strategisch financieel adviseur, financieel manager en business controller binnen de lokale overheid en profit sector. Hij is nu interim adviseur, trainer en co-auteur van het managementboek 'JA zeggen JA doen'.

Misschien vind je dit ook interessant

In het webinar hoor je ons af en toe vertellen over het Prognose Model Gemeenten. Met dit model kun je integraal de liquiditeitsprognose doorrekenen, scenario's opstellen en krijg je beter inzicht in de verschillende kasstromen van jouw gemeente. Dat helpt sterk om de impact van de coronacrisis op de financiele positie van jouw gemeente in kaart te brengen en adequaat te  adviseren in de kaderbrief en de begroting 2021. Al meer dan 20 gemeenten werken met dit model, dat binnen één ochtend te implementeren is.