Webinar overheidsfinanciën: innoveren binnen planning & control

Op donderdag 26 augustus organiseren wij het webinar Overheidsfinanciën: Innoveren binnen Planning & Control, met als ondertoon: Less is More! Stop de ballast morgen nog…maar hoe dan?


26 aug 2021, 9.00 tot 10.00 uur
Locatie: Microsoft Teams

Aanmelden

Lokale overheden staan aan de lat voor mooie maar ook grote maatschappelijke opgaven. De ambities zijn hoog maar de opgaven zijn complex en veelal domein overstijgend. Ondertussen volgen de technologische ontwikkelingen en innovaties elkaar in een rap tempo op. En dat terwijl de financiën steeds verder onder druk komen te staan.

Door deze ontwikkelingen wordt er steeds meer verwacht van jouw team Finance & Control. Tegelijkertijd draait de Planning & Control cyclus ‘gewoon’ door zoals altijd. Vaak op een manier zoals we dat al jaren doen.  Soms met te veel detail qua cijfers. Soms met wollige, niet concrete taal. Soms visualiseren we indicatoren waar men niet eens op stuurt. Dit alles houdt de afdeling financiën aan het werk, voor de business, maar is men dan wel met de juiste dingen bezig? Produceren we geen boekwerken die bijna niemand leest? En zeg eens eerlijk, haalt je team hier nou ook echt voldoening uit?

In dit webinar vertellen we hoe je digitalisering en efficiëntie kunt samenbrengen. Compactere producten, waarbij we weer terug gaan naar de bedoeling van planning en control? Zodat directie en management én financiën zich kan identificeren met planning en control! We gaan vooral in op de praktijk aan de hand van sprekende voorbeelden die jou als manager of financial van een gemeente, provincie of waterschap aan het denken zetten!

Wanneer

Op donderdag 26 augustus van 09.00u – 10.00u vindt dit event plaats, live vanuit de EIFFEL studio!

Aanmelden

Je kunt jezelf aanmelden voor het webinar door het formulier in te vullen. Je ontvangt dan van ons een link om deel te nemen aan deze sessie van één uur. Wij dagen je alvast uit met de vraag: ‘Wat ga jij morgen anders doen?’