.

Ja zeggen, ja doen.

‘Ik zou wel iets anders willen maar dat kan niet, want ik moet 
‘Ze mogen wel wat proactiever worden hier.’
‘Het werk moet wel gedaan worden.’
‘Ze zeggen vaak wel JA, maar ze doen NEE.’
‘Ja, maar ik word hier wel op afgerekend.’
‘Iedereen moet wel eens wat doen wat hij niet leuk vindt.’

Hoe vaak ik zulke zinnen gehoord heb, is werkelijk ontelbaar. Jij misschien ook wel. Ben je ze ook zo zat? Mooi. Dan is het boek wat ik in 2018 samen met Judith Webber schreef wat voor jou. Ja zeggen, ja doen!

Over het boek

‘Ja zeggen, ja doen’ is een boek over organisatieverandering van binnenuit. Je maakt kennis met een effectieve en inspirerende manier om verandering te realiseren. Een manier die nieuwe energie brengt in jezelf en in je organisatie.

Verandering is een constante, ook in ons werk. Maar waarom is er dan weerstand, waarom zeggen mensen JA en doen ze NEE? Begrijpen waarom mensen dat doen is leuk, maar het is interessanter om er achter te komen wat je ertegen kunt doen, als leidinggevende én als medewerker. In dit boek zoeken we de oplossing niet in systemen en structuren, maar in de mensen zelf.

Wie zichzelf en anderen in beweging wil brengen, moet eerst goed in de spiegel kijken. Zo kun je loskomen van vermeende verwachtingen, ontdekken hoe je jezelf en anderen aansteekt, en voorkomen dat het vuurtje dooft. Een verandering slaagt als mensen intrinsiek gemotiveerd zijn om mee te bewegen. Als die verandering ze iets brengt én als ze er zelf waarde aan kunnen toevoegen.

 

Mijn co-auteur

Ik schreef dit boek samen met Judith Webber. Judith is motivational speaker, coach/trainer en ze schrijft over authenticiteit, verandering en ondernemerschap. Ze schreef eerder de boeken Laat jezelf zien, Kies en ze kiezen jou en 100% PUUR jij. Judith werkte twaalf jaar als HR-adviseur in diverse bedrijven in de profit en non-profit-sector; haar drive is mensen inspireren zichzelf te ontdekken en tot uitdrukking te brengen in werk en relaties.

Inschrijven

100 beschikbaar
JA Zeggen, JA Doen!23.00Gratis verzending naar adressen binnen Nederland.