27 september 2017

Over Finolia

Finolia verzorgt seminars, trainingen, workshops, inspiratie- en kennissessies voor professionals bij overheden. Dat doen we met een team van ervaren trainers die zelf actief zijn in het gemeentelijk domein of bij andere overheidsdiensten. Ze spreken dus jouw taal en kennen de uitdagingen waar je tegenaan loopt. Onze focus is gericht op het veranderen van gedrag, waarbij het kan helpen als systemen en structuren eenvoudiger worden. Het systeem, de tool, jouw P&C inrichting is alleen goed als medewerkers er met plezier gebruik van maken...hoe is dat bij jou?

Wij vinden het belangrijk dat je vanuit passie en motivatie werkt...en als het goed is zie je dat terug in onze aanpak en onze sprekers. We zijn dan ook trots op onze medewerkers, diensten en producten en brengen dat graag aan jou over.

Interactief en afgestemd op de praktijk

Kenmerkend voor onze bijeenkomsten? Dat is de interactiviteit. Je leert niet alleen van de trainers, maar ook van elkaar. En er is volop ruimte om jouw vragen te stellen of casussen in te brengen. Verder zijn onze bijeenkomsten lekker praktisch: je krijgt concrete handvatten om jouw werk de volgende dag nog beter, slimmer en met meer plezier te doen. 

Open inschrijving, online en in company 

Finolia biedt naast online trainingen en trainingen met open inschrijving ook maatwerk voor gemeenten. Daarbij valt te denken aan advies, begeleiding, coaching of in company bijeenkomsten op het gebied van planning & control, financieel management, begeleiding en inspiratie op het brede gebied van verandermanagement en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast doe wij veel in co-creatie. Denk aan cultuurverandertrajecten (zowel onderzoeken als advies en begeleiding), inspiratie voor managers, budgethouders en financieel controllers om samen nog beter in je rol te komen...vanuit jouw passie en eigenheid...hoe gaaf is dat!

Wat ons drijft

Finolia is opgericht door Hilko de Boer. Hij staat als zelfstandig adviseur van gemeenten nog altijd stevig met twee benen in het vak. Daarbij komt zijn achtergrond als concerncontroller, strategisch financieel adviseur, financieel manager en business controller binnen de lokale overheid en profit sector goed van pas. Hilko is enthousiast over het delen van kennis, houdt van innovatie en verandering en ziet altijd verbeterkansen. Dat werkt aanstekelijk en help ook anderen om in kansen en mogelijkheden te gaan denken. Hij schreef daar een boek over met als titel 'JA zeggen JA doen'.