Aanbod

Welkom bij het aanbod van Finolia!

We willen je graag helpen met het op peil houden van vakkennis en het uitbreiden en gebruiken van netwerken. Samen komen we verder door het delen van kennis en ervaringen. Onze praktijkdagen richten zich dan ook op de combinatie van kennis plus ervaringen. Voorbeelden uit de praktijk. Hoe kan de theorie worden toegepast.

We bieden je de volgende diensten aan:

 1. Events, met open inschrijvingen
 2. Lidmaatschap Finoliaportaal: uitgesplitst in 3 kennisproducten plus netwerken!
  1. BBV netwerk met e-learning. De e-learning kan je volgen en ook gebruiken als digitaal naslagwerk;
  2. Planning & control. Een netwerk plus een e-learning. Naast kennis over planning en control ook aandacht voor veranderen van de planning en control. Binnen dit netwerk helpen we elkaar met vragen uit de praktijk. Sluit je aan en wordt lid! 
  3. Rechtmatigheid en procesbeheersing (AO/IC/VIC). Een eigen netwerk met e-learning speciaal voor medewerkers die betrokken zijn bij de VIC. Met aandacht voor nieuwe methoden als proces mining, het gebruik van data voor de VIC. En uiteraard het werken met de rechtmatigheidsverantwoording. Hoe doe jij dat? 
 3. Gratis downloads
 4. In-company trainingen en workshops. Op aanvraag bieden we in-company trainingen aan op het gebied van gemeentefinancien, planning & control, projectmanagement & projectcontrol, gemeentefinancien voor niet financiele medewerkers en managers. En ook over de rol van business controller, concerncontroller,  financieel adviseur  en de rol van budgethouder.  
 5. Consultancy. Vanuit Finolia doen we onder andere onderzoek naar de planning en control van locale overheden. Advies voor verbeteringen en tevens werken we op interim basis mee aan veranderingen in organisaties. Dit doen we graag samen met de medewerkers, met oog voor de organisatie en de cultuur die er is.

Lidmaatschap Finoliaportaal

Het Finoliaportaal  biedt naast veel kennis een netwerk waarbinnen vakgenoten elkaar kunnen vinden.  Je hoeft niet meer mappen en PDF’s te vergaren van de trainingen die hebt gevolgd. Dat is verleden tijd. Je hebt continu toegang tot een actuele omgeving plus een netwerk waar je met vragen terecht kunt. We steken dan ook vooral in op het nieuwe leren: netwerkleren. En dat doen we digitaal plus tijdens onze praktijkdagen. Wordt ook lid van het netwerk dat bij jou past!

Netwerken: 
– BBV 
– Rechtmatigheid (AO/IC/VIC)
– Planning & control

Betrokkenen: Jan de Reuver, Clemens Rutten, Jan Willem Duifhuis, Hilko de Boer