Eigentijdse planning en control

 Het kan wel

Beeld © JoniIsraeli.com

Finolia is de bedrijfsnaam van Hilko de Boer. Ik help lokale overheidsorganisaties in verandertrajecten op het gebied van planning en control en financieel management. Mijn drijfveer is de gedachte dat het anders kan. Het kan effectiever, efficiënter en met meer werkplezier. Het gevolg is dat het minder kost en meer oplevert voor zowel de medewerkers als de maatschappij.

Ervaring

Ik heb jarenlange ervaring binnen de profit- en non-profit sector als strategisch financieel adviseur, financieel manager, controller en business controller.  In gemeente Barneveld ben ik één van de initiatiefnemers van het verandertraject planning en control, en tevens één van de bedenkers van de financiële structuur welke de basis vormt van diverse management- en maandrapportages. Naast mijn dienstverband bij gemeente Barneveld werkt ik als zzp’er en stimuleer ik graag andere gemeenten in soortgelijke verandertrajecten.

Waarmee kan ik je helpen?

Werkwijze

In overleg met jou wordt invulling gegeven aan een verandertraject, training of adviestraject. Ik werk vanuit de gedachte dat het anders kan. Elke deelnemer krijgt ruimte en wordt gewaardeerd zoals hij is, denkt en doet. Vanuit mijn passie en enthousiasme probeer ik deelnemers mee te nemen in een andere manier van denken. Vervolgens gaan we praktisch aan de slag en het anders denken ook doen. Samen gaan we zien waar weerstanden zijn. Weerstanden kan je zien als blokkades op de weg naar verandering. Die blokkades gaan we niet uit de weg maar bespreken we, die mogen er zijn. We gaan wel bespreken hoe we met de weerstanden omgaan.

Voor een verandertraject planning en control zet ik die competenties, trainingen en talenten in welke passen bij jouw organisatie en bij de fase van verandering waarin jouw organisatie is.

Contact:

Hilko de Boer –  Tel 06-43173993 –  E-mail: hilko@finolia.nl –

Adres: Neerijnen 60, 3772 ES Barneveld

Algemene voorwaarden Finolia 2017