Webinar

'Innoveren binnen Planning en Control'

Lokale overheden staan aan de lat voor mooie maar ook grote maatschappelijke opgaven. De ambities zijn hoog maar de opgaven zijn complex en veelal domein overstijgend. Ondertussen volgen de technologische ontwikkelingen en innovaties elkaar in een rap tempo op. En dat terwijl de financiën steeds verder onder druk komen te staan.

Door deze ontwikkelingen wordt er steeds meer verwacht van jouw team Finance & Control. Tegelijkertijd draait de Planning & Control cyclus ‘gewoon’ door zoals altijd. Vaak op een manier zoals we dat al jaren doen. Soms met te veel detail qua cijfers. Soms met wollige, niet concrete taal. Soms visualiseren we indicatoren waar men niet eens op stuurt. Dit alles houdt de afdeling financiën aan het werk, voor de business, maar is men dan wel met de juiste dingen bezig? Produceren we geen boekwerken die bijna niemand leest? En zeg eens eerlijk, haalt je team hier nou ook echt voldoening uit?

In dit webinar vertellen we hoe je digitalisering en efficiëntie kunt samenbrengen. Compactere producten, waarbij we weer terug gaan naar de bedoeling van planning en control. Zodat directie, management én financiën zich kan identificeren met planning en control! We gaan vooral in op de praktijk aan de hand van sprekende voorbeelden die jou als manager of financial van een gemeente, provincie of waterschap aan het denken zetten!

Download dit webinar

Copyright © 2023 Finolia B.V.

Met medewerking van MarketingFans