Leernetwerk

Rechtmatigheid en procesbeheersing

Als AO/IC of VIC-medewerker moet je veel dingen zelf uitvogelen. Je hebt vaak een solistische functie. Terwijl het zo verrijkend kan zijn om te sparren met collega’s

Binnen het Finoliaportaal brengen we vakgenoten uit het hele land in een online netwerkomgeving met elkaar in contact. In webinars en op praktijkdagen delen we kennis en ervaring. Zodat we niet ieder voor zich het wiel hoeven uit te vinden. Zo hebben we binnen het portaal al een VIC-format ontwikkeld, toepasbaar op elk willekeurig proces. 

In een verhelderende E-learning met uitlegfilmpjes en (per module) een kennisquiz wordt de wondere wereld van de gemeentelijke bedrijfsprocessen op een verfrissende manier in beeld gebracht.

Expert Clemens Rutten is de maker en beheerder van het leernetwerk Rechtmatigheid en Procesbeheersing. Sluit je ook aan!

Leernetwerk

Rechtmatigheid en Procesbeheersing

Binnen dit netwerk delen we onder andere een standaard VIC format. Door het te gebruiken en te evalueren ontwikkelen we dit door. Zo worden nieuwe inzichten gedeeld met vakgenoten en komen we samen verder. Het leren en netwerken doen we heel gemakkelijk online. Vraagstukken kun je zelf indienen, en je leert van de vragen van anderen. Misschien heb jij oplossingen voor je collega’s binnen het netwerk! We zien je graag als lid van het Leernetwerk Rechtmatigheid en procesbeheersing.