In de dagelijkse praktijk vragen veel zaken om aandacht. We hebben soms het idee geleefd te worden door alle hectiek en continue veranderingen. Tegelijk moeten we flexibel kunnen werken om alle veranderingen goed te managen en we willen succesvol zijn in wat we doen. Dit vraagt om het maken van duidelijke keuzes. Dan is het van belang om na te gaan waarvoor je intrinsiek gemotiveerd bent en om te weten wat een ander drijft binnen jouw organisatie. Welke rol speelt motivatie bij succesvolle veranderingen? En wat is jouw rol als financieel professional, vooral in veranderprocessen? Mede aan de hand van het boek ‘JA zeggen JA doen’ gaat Hilko de Boer met de deelnemers op een persoonlijke wijze aan de slag met deze vragen. Je krijgt tevens een werkboek zodat alles van deze dag meegaat naar huis…

Programma

9.00 – 9.30 Inloop met koffie en thee

9.30 – 11.00 Motivatie en plezier

- Waar lekt energie weg en hoe kan je dat anders doen

- Leren van irriteren?

11.00 – 11.15 Beweging en koffie

11.15 – 12.45 Authentiek (kunnen) zijn

12.15 – 13.00 Lunch en beweging

13.00 – 14.00 Veranderingen

- Veranderprocessen

- Organisatie- en teamcultuur (OCAI model)

14.00 – 14.15 Netwerk pauze en bewegen

14.15 – 15.30 Blokkade en weerstandsgedrag

- Luisteren….hoe doe je dat?

- Blokkades in jou en/of in je organisatie

15.30 – 15.45 Wrap up

15.45 – 16.00 Netwerken en op tijd naar huis

Praktische informatie

Datum

In overleg

Kosten

Op aanvraag

Locatie

Bij jouw gemeente

Sprekers

Hilko de Boer

Hilko heeft een achtergrond als concerncontroller, strategisch financieel adviseur, financieel manager en business controller binnen de lokale overheid en profit sector. Hij is nu interim adviseur, trainer en co-auteur van het managementboek 'JA zeggen JA doen'.

Praktische informatie over facturatie

Na inschrijving ontvangt u een factuur ter bevestiging. Indien u door omstandigheden niet aanwezig kan zijn, kunt u zich laten vervangen door een collega. De wijziging van deelname hoeft u niet vooraf te melden. Dit kunt u op de dag zelf aangeven.

Inschrijven

Tickets are no longer available.