TOOLKIT

Finolia ontwikkelt modellen, standaarden en kennisdocumenten voor financials binnen de overheid. Ze helpen je om planning & control slimmer, beter en efficiënter uit te voeren. De tools in onze Toolkit zijn getest in de praktijk en onderscheiden zich door hun gebruiksgemak en aansluiting op financiële processen binnen het overheidsdomein.

INHOUD VAN ONZE TOOLKIT

STURING & MONITORING

Finolia ontwikkelde een visie en standaardmodel voor sturing en monitoring op doelrealisatie. Doe je voordeel met periodieke rapportages in een standaard dashboard dat bruikbaar is voor alle gemeenten.

GESPREKSCYCLUS

Het Finolia Gespreksmodel helpt business controllers om de gesprekscyclus te verbeteren en het juiste gesprek te voeren over financiele producten.

MOTIVATIE

Wil jij met je team werken vanuit intrinsieke motivatie? En meer inzicht krijgen in hoe effectieve veranderprocessen werken en hoe jij daarin leiding geeft aan jezelf en anderen? Lees dan  “JA zeggen JA doen”.

REKENINGSCHEMA

Het is de visie van Finolia dat alle gemeenten met dezelfde standaarden kunnen werken. De basis daarvan wordt gevormd door een standaard grootboekrekeningschema.

BEZUINIGINGSMONITOR

In 2021 werken we met partners aan een standaard bezuinigingsmonitor. Wil je meer weten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste een update.

Heb je vragen over de Finolia Toolkit? Ik vertel je graag meer!

Hilko de Boer

Oprichter Finolia

✉️ hilko@finolia.nl

📱  06-22493754

TRAINING EN IMPLEMENTATIE VAN TOOLING

Eenvoud en gebruiksgemak zijn kerncriteria bij de ontwikkeling van nieuwe tools voor onze toolkit. De tools zijn hierdoor direct toepasbaar binnen jouw organisatie. Wil je ondersteuning bij de implementatie van onze tools? Met Finolia Consultancy ondersteunen we je graag om tooling in te zetten op basis van visie. Zo werk je vanuit de bedoeling. De tool is niet leidend, de visie wel. Ook komen onze tools regelmatig aan bod binnen de trainingen en kennissessies van de Finolia Academy.

HET KAN ALTIJD BETER!

Ga ook voor meer inzicht, grip, kwaliteit, efficiency en fun in planning & control

CONTACT OVER DE TOOLKIT

Stel je vraag of maak een afspraak. We reageren (bijna) altijd binnen 3 werkdagen.