Als financial ben jij aardig thuis in het BBV. Toch blijven er altijd vragen en wil je soms even de diepte in. Sparren met collega's, samen naar een vraagstuk kijken. Dat kan in deze interactieve, verdiepende online BBV-training. Deze bijeenkomst draait namelijk volledig om praktijkvragen van jou en vakgenoten van andere gemeenten in Nederland. Iedereen brengt vooraf een vraag in. Die kan bijvoorbeeld gaan over activeren of niet, grondexploitatie, financiering, subsidies, kengetallen en meer. Vooraf delen we alle vragen, zodat iedereen zich kan voorbereiden. Zo profiteren we optimaal van elkaars kennis!

Praktische informatie over deze training

Datum

21 mei

Tijd

09.00 – 12.30

Locatie

Online

Kosten

199,-

Trainers

Jan de Reuver

Jan de Reuver is trainer op het gebied van overheidsfinanciën, belastingen, bedrijfsvoering, AO/IC en risicomanagement. Hij was tot 2020 als Coördinator Financieel Toezicht Lagere overheden (FTO) verbonden aan de provincie Utrecht.

Hilko de Boer

Hilko heeft een achtergrond als concerncontroller, strategisch financieel adviseur, financieel manager en business controller binnen de lokale overheid en de profit sector. Hij is nu op interim basis organisatie en strategisch adviseur bij gemeenten.

Welke vraag breng jij in?

Let op: om deel te nemen aan deze BBV-training vragen we je om minimaal één vraag of casus in te brengen. We willen namelijk dat de training écht gaat over uitdagingen en vragen waar jij en vakgenoten in de praktijk tegenaan lopen. Je kunt jouw vraag of casus doorgeven bij het plaatsen van je bestelling. We mailen in de aanloop naar de training alle vragen en casussen naar de deelnemers aan deze training.

Inschrijven

Niet op voorraad!BBV-training I Verdieping 2021-1199.00✔️ Online ✔️ Verdiepend ✔️ Interactief