Laden Evenementen

BBV Praktijkdag

Tijdens deze dag staan, naast actualiteiten, praktijkvragen van deelnemers centraal. Stuur je vraag in, en geef zo mede inhoud aan het programma.

Puur praktisch

Wanneer

Donderdag 24 maart 2022

Met wie

Maximaal 30 personen.

Locatie

Online

Prijs

€ 199 p/p, ex btw. Gratis voor leden van het Finoliaportaal

Inclusief

*Deskundige begeleiding en sprekers *De mogelijkheid om vooraf vragen in te sturen

Tip: attendeer je collega en doe samen mee!

Sprekers

JAN-WILLEM DUIFHUIS

Jan-Willem is strategisch financieel adviseur van gemeenten, met uitgebreide ervaring en kennis op het snijvlak van beleid, politiek en financiën. Hij ontwikkelde onder meer een bezuinigingsmonitor voor gemeenten. Daarnaast is Jan Willem als Expert verbonden aan het Leernetwerk BBV van het Finoliaportaal.

CLEMENS RUTTEN

Clemens is strategisch adviseur Stadscontrol bij de gemeente Nijmegen. Hij heeft een achtergrond in accountancy. Daarnaast is Clemens als Expert verbonden aan het leernetwerk Rechtmatigheid en Procesbeheersing van het Finoliaportaal. Hij weet als geen ander te vertellen over AO/IC, VIC, rechtmatigheid en jaarrekeningactualiteiten

JAN DE REUVER

Jan de Reuver is trainer op het gebied van overheidsfinanciën, belastingen, bedrijfsvoering, AO/IC en risicomanagement. Hij was tot 2020 als Coördinator Financieel Toezicht Lagere overheden (FTO) verbonden aan de provincie Utrecht.

HILKO DE BOER

Hilko is interim adviseur en eigenaar van Finolia. Hij heeft gewerkt als business controller binnen zowel de profitsector als bij gemeenten. Hilko is onder andere initiatiefnemer van het Finoliaportaal, een online leernetwerk en informatieportaal voor professionals werkzaam op de financiele afdeling van lokale overheden.

Goed om te weten voor aanmelding

Deze dag zal online plaatsvinden.

Omdat we merken dat deelnemers in kleinere groepen beter tot hun recht komen, werken we met een maximum aantal deelnemers van 30 personen.

Reserveer dus snel je ticket!

Na inschrijving ontvang je een factuur ter bevestiging. 

Mail jouw vakinhoudelijke vraag naar info@finolia.nl

 

Ik ben lid van het Finoliaportaal, Hoe kan ik gratis deelnemen?

Bij je lidmaatschap op het leernetwerk BBV of Rechtmatigheid en Procesbeheersing van het Finoliaportaal hoort ook de mogelijkheid om deze BBV Praktijkdag gratis bij te wonen. Je bent van harte welkom. 

Reserveer wel een ticket. Gebruik de kortingscoupon die je vindt binnen jouw Leernetwerk.

Wil je ook lid worden? Dat kan via deze beide linken:

https://finolia.nl/product/lidmaatschap-bbv-basis/    https://finolia.nl/product/lidmaatschap-rechtmatigheid-en-procesbeheersing/ 

Nadat je toegang hebt gekregen, kun je in de netwerkomgeving van beide Leernetwerken de code vinden waarmee je gratis je ticket voor de BBV Praktijkdag kunt reserveren.

Waar wacht je nog op?

Reserveer direct je plek

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

De opleider op het gebied van gemeentefinancien, BBV, planning en control.

KvK: 82849617
BTW: NL826487440B01 

Navigatie

Je kan een mail sturen naar info@finolia.nl  voor je vraag of om een telefonisch gesprek aan te vragen. 

Je mag ook bellen naar 06-22493754

Een hartelijke groet,
Hilko de Boer – eigenaar Finolia B.V.

Blog

Planning & control

Inleiding Gemeenten zijn hard bezig zich voor te bereiden op financieel zware tijden. Het zogenaamde ravijnjaar 2026 leidt ertoe dat

Lees verder »
Planning & control

Kadernota 2025- help bestuurders de dialoog voeren  In tijden van nood en ook in tijden van financiële ruimte. Inleiding Voor

Lees verder »
Copyright © 2024 Finolia B.V.

Met medewerking van MarketingFans