Webinar

'Grip op verbonden partijen'

Puur praktisch

Wanneer

Vrijdag 22 april 2022, 09.00-10.00 uur

Locatie

Online

Prijs

Gratis deelname. Geef je op via onderstaand formulier

Met wie

Jan Willem Duifhuis, Hilko de Boer en collega's uit het hele land

Doelgroep

Medewerkers Planning en Control, Financieel adviseurs, Business Controllers, Medewerkers IC/VIC, Beleidscontrollers

Tip: attendeer je collega en blijf samen up-to-date

Over dit webinar

HILKO DE BOER

Hilko is interim adviseur en eigenaar van Finolia. Hij heeft gewerkt als business controller binnen zowel de profitsector als bij gemeenten. Hilko is initiatiefnemer van het Finoliaportaal, een online leernetwerk en informatieportaal voor professionals werkzaam op de financiële afdeling van lokale overheden.

JAN WILLEM DUIFHUIS

Jan-Willem is strategisch financieel adviseur van gemeenten, met uitgebreide ervaring en kennis op het snijvlak van beleid, politiek en financiën. Hij ontwikkelde onder meer een bezuinigingsmonitor voor gemeenten. Daarnaast is Jan Willem als Expert verbonden aan het Leernetwerk BBV van het Finoliaportaal..


Een groot deel van het budget gaat naar verbonden partijen. De sturing en monitoring op verbonden partijen is dan ook heel belangrijk. Hoe krijg je beter inzicht en grip op werkzaamheden die je op afstand laat plaatsvinden? En hoe kun je risico-gestuurd werken met verbonden partijen? Je krijgt actualiteiten rondom de Wet Gemeenschappelijke Regelingen. Je hoort over mogelijkheden voor je nota verbonden partijen, en de paragraaf uit de begroting en jaarrekening.

Ja, ik ben er graag bij op vrijdag 22 april!

Vul hier je gegevens in en ontvang vooraf, via de mail, een link naar het webinar:

 

Copyright © 2022 Finolia B.V.

Met medewerking van MarketingFans