Webinar VIC-special

'Waar leg je de focus per proces?'

Puur praktisch

Wanneer

Vrijdag 9 september 2022 09.00-10.00 uur

Locatie

Online

Prijs

Gratis deelname. Geef je op via onderstaand formulier

Met wie

Clemens Rutten en Hilko de Boer

Doelgroep

medewerkers AO/IC/VIC, concerncontrollers

Tip: attendeer je collega en blijf samen up-to-date

Sprekers:

HILKO DE BOER

Hilko is interim adviseur en eigenaar van Finolia. Hij heeft gewerkt als business controller binnen zowel de profitsector als bij gemeenten. Hilko is initiatiefnemer van het Finoliaportaal, een online leernetwerk en informatieportaal voor professionals werkzaam op de financiële afdeling van lokale overheden.

CLEMENS RUTTEN

Clemens is strategisch adviseur Stadscontrol bij de gemeente Nijmegen. Hij heeft een achtergrond in accountancy. Daarnaast is Clemens als Expert verbonden aan het leernetwerk Rechtmatigheid en Procesbeheersing van het Finoliaportaal. Hij weet als geen ander te vertellen over AO/IC, VIC, rechtmatigheid en jaarrekeningactualiteiten.

Over dit webinar:

Zijn de risico’s per (bedrijfs)proces echt zo verschillend? En is dit bij de ene gemeente wezenlijk anders dan bij de andere? Kunnen we komen tot een standaardaanpak voor alle processen in jouw organisatie? En ook een standaard voor alle gemeenten? Van Wmo, Jeugd, personeel tot aan de grondexploitatie, we doorlopen de belangrijkste processen en helpen je focus aan te brengen. Zo leer je verder te professionaliseren in de VIC.

Inclusief sneak-preview van ons format voor een ‘controleplan en -rapportage’. Dit helpt je om stapsgewijs een (verbijzonderde) interne controle te doorlopen. Toepasbaar op elk willekeurig proces!
Dit unieke format is beschikbaar op het leernetwerk ‘Rechtmatigheid en procesbeheersing’ binnen het Finoliaportaal. 

https://finolia.nl/product/lidmaatschap-rechtmatigheid-en-procesbeheersing/

Ja, ik ben er graag bij op vrijdag 9 september!

Vul hier je gegevens in en ontvang vooraf, via de mail, een link naar het webinar:

 

Copyright © 2022 Finolia B.V.

Met medewerking van MarketingFans